The nature of your investment

Het kiezen van een passende investering in vastgoed is voor zowel aspirant als ervaren investeerders veelal een lastige beslissing. Het Radisson Safari Hotel Hoedspruit is gelegen in één Zuid-Afrika’s meest populaire en snelst groeiende safari bestemming. Hierdoor is een hoge bezetingsgraad gegarandeerd hetgeen resulteert in zeer aantrekkelijke rendementen.

Investeren in vastgoed is de afgelopen jaren toegenomen in populariteit vanwege hoge rendementen, zeker als deze afgezet worden tegen de lage rendementen op spaartegoeden of obilgaties en de hogere risico’s bij investeringen in aandelen. In de afgelopen 20 jaar hebben investeringen in vastgoed beter gerendeerd dan andere, meer conventionele investeringen.

Investeren in hotel kamers is in de basis niet anders dan een vastgoedinvestering waarbij verhuuropbrengsten rendement genereren, met als grote voordeel dat bij de investering in hotel kamers de hotel operator ”uw” vastgoed beheert en u als investeerder geheel wordt ontzorgt.

De populariteit van investeringen in hotelkamers neemt snel toe vanwege haar volledige passieve vorm van investeren en hoge huuropbrengsten alsmede gegarandeerde terugkoop guaranties. Uniek bij dit project is dat u investeert in een hotel dat wordt gemanaged door de Radisson Hotel Group, een investering normaliter alleen weggelegd voor grote investeringsmaatschappijen en/of (pensioen) fondsen.

De rendementen worden jaarlijks door de hotel group uitgekeerd. Alle investeringen zijn in Zuid-Afrikaanse Rand en ook alle rendementen worden uitgekeerd in Zuid-Afrikaanse Rand. Vanzelfsprekend is het rendement in te wisselen in Euro’s.

Aantrekkelijk rendement

Er wordt een investeringsplan voor 7 of 12 jaar aangeboden met een gemiddeld rendement van meer dan 9% per jaar. Bij een investering met eigen vermogen.  Na jaar 12 en in het geval dat de eigenaar ervoor kiest om de eenheid niet te verkopen, wordt het rendement op de investering bepaald op basis van eerder door de hotelbeheermaatschappij behaalde winst. De eigenaar ontvangt een voorstel tot verlenging ter overweging.

Aankoopproces

Lowland Group staat u bij tijdens het gehele aankoopproces. Alle contracten kunnen overal ter wereld worden ondertekend en naar de notaris in Zuid-Afrika worden gemaild. Alle kosten van het te naam stellen van de kamer bij het kadaster als mede de notariskosten

De bouw van het hotel is inmiddels gestart! Er zijn al meer dan 40 hotelkamers verkocht. Koop vandaag nog jouw hotelkamer in dit unieke investeringsproject.

Exit-strategie

Zoals bij elke investering moet de belegger bekend zijn met de uitstapmogelijkheden. Door deze unieke structuur zijn er een aantal exit-strategieën voor u beschikbaar.

  • Aan het einde van jaar 7 wordt een gegarandeerde terugkoop van uw eenheid tegen 105% van de aankoopprijs aangeboden. Als u voor deze optie kiest, is schriftelijke kennisgeving een jaar van tevoren vereist. De unit wordt binnen maximaal 12 maanden teruggekocht.
  • Aan het einde van jaar 12 wordt een gegarandeerde terugkoop van uw unit tegen 110% van de aankoopprijs aangeboden. Als u voor deze optie kiest, is een schriftelijke kennisgeving een jaar van tevoren vereist. De unit wordt binnen maximaal 12 maanden teruggekocht.
  • U heeft op elk moment de mogelijkheid om uw participatie op de vrije markt te verkopen.

Hotel Management

Het hotel management zal worden gevoerd door de wereldwijd opererende Radisson Hotel Group. Radisson hotels zijn wereldwijd bekend en een partnership met Radisson staat garant voor een high-end product en top kwaliteit service.

Het Radisson Safari Hotel biedt aan zowel zakenreizigers, deelnemers aan conferenties als gasten die met vakantie zijn een luxe en onvergetelijk verblijf, waarbij het hotel management van Radisson zorgt draagt voor een constante en hoge servicegraad. Het management van het Radisson Safari Hotel kan rekenen op continu ondersteuning van de Radisson Hotel Group en het wereldwijd verspreide netwerk met touroperators, reisagenten en airlines, hetgeen garant staat voor een hoge bezettingsgraad van het hotel met daaruit voortvloeiende hoge rendementen.

Het management zal tevens verantwoordelijk zijn voor het algehele onderhoud van de kamers, interieur en alle publieke ruimtes.